2012. november 30., péntek


Ez most egy szomoru szam
A batyamnak
A luton repteren ulok, varom, hogy nyisson a kapu. Meg 67 perc azt irjak. Sietnek haza, hogy meg tudjak talalkozni a batyammal, akinek ma reggel azt mondtak, hogy par oraja van hatra.
Ahogy korbenezek, mindenhol villogo fenyeket latok, ahogy csabitanak, hogy terj be hozzank, nem is hozza ,inkabb hozzam en sokkal jobb vagyok neked, maradj itt es koltsd a penzed, koltsd el az eleted. Sokan tetovan setalnak a fenyek kozott, vajon mit is csinaljanak, melyiket is valasszak. Ha hinni lehet a tibetieknek es legfokepp Szogyal RInpocsenak az atmenet ket elet kozott is hasonlo. Villogo fenyek csabitanak, hogy ot csak is ot valaszd. De neked tudnod kell melyik az igazi tiszta iseteni feny es vigyaznod, hogy jol valassz. Kulonben ujra csapdaba kerulsz.
Amint fent ugy lent.
A batyam lassan bekerul abba a varoba, ahol majd nagyon ugyesnek kell lennie. Sietek, mert segiteni akarok neki minden tudasommal, hogy jol dontson. Remelm valahol az uton talalkozhat majd apuval es legalabb egy pohar mennyei bort megisznak egyutt. Ez egy kellemes nyugatato gondolat. Remelem igy lesz.
Es csak uldogelek, varom a gepem, ami atrepit egy masik orszagba. Vajon a batyamert milyen gep jon? Es milyen orszagba utazik?
Nem hiszek ezeknek a hamis fenyeknek. Annyira mu itt minden. Ez nem lehet valosag.
Talan az sem igaz, hogy otthon Budapesten a batyam egy korhazi agyon az utolso orait tolti ebben a fizikai testben, amit mi Gaborkent ismerunk.
Kicsit rovidre lett szabva ennek a testnek a mukodesi ideje. De persze ez nem az en valasztasom. Ez az o valasztasa volt. Amit en thetek, hogy elfogadom a donteset es tamogatom.
Remelem megtanult mindent, amit csak lehetett es bolcsen jol fog valasztani. Remlem, hogy sikerul megszabaulnia minden bunbanattol es fajdalomtol, amit eddig nem tudott feldolgozni. Remelem, hogy jo lesz neki ott abban a masik varoban es nem hagyja magat megvezetni hamis fenyek altal. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése